Let op: wegens verhuizing naar ons nieuwe pand is tijdelijk onze telefonische helpdesk niet bereikbaar.

In verband met toegenomen drukte vragen wij u rekening te houden met langere verwerkingstijden van uw bestelling, retour en/of antwoord op uw vragen.
Onze excuses voor dit ongemak en bedankt voor uw begrip.
×
Bestellingen geplaatst voor 16:00 uur worden (indien voorradig) dezelfde dag verzonden vanuit ons eigen magazijn!Gratis verzending, 90 dagen gratis retour!Niet gheel tevreden met uw product? Binnen 90 dagen kunt u deze, zonder opgaaf van reden, kosteloos aan ons retourneren. Wij doen niet moeilijk en enkel een tevreden klant telt.
Slim, comfortabel & veilig wonen
Winkelwagen Subtotaal: €0.00

Bezorgen & Afhalen

Bezorging
Zelf afhalen
Thuis bezorgen
U woont in het buitenland
Directe levering door de fabrikant
Bezorgadres
Verzendkosten

 

Bezorging

Voorradige artikelen, besteld voor 16:00 uur, worden dezelfde dag nog verzonden. In veel gevallen heeft u de bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen in huis.

 

Er zijn echter een aantal uitzonderingen:

 

Bezorgadres op de Waddeneilanden

Bestellingen voor de Waddeneilanden worden - in verband met de bootovertocht - soms 1 à 2 dagen later bezorgd.

U woont in het buitenland 

Bestellingen verzonden naar andere EU (niet NL of BE) landen worden in de regel tussen 3 en 7 werkdagen aangeboden.

Beperkte bereikbaarheid 

De bezorgdag kan ook afwijken bij andere beperkingen, zoals bereikbaarheid van de binnenstad of een feestdag.

Zelf afhalen - Budel

Als u ervoor kiest uw bestelling in Budel af te halen, kan dit dagelijks (mits de producten voorradig zijn. Ook buiten kantoor uren is het mogelijk uw producten op te halen. Gelieve hiervoor even contact met ons op te nemen voor het maken van een afspraak.

Thuis bezorgen

Laat u uw bestelling thuis afleveren, dan worden de meeste producten binnen 1 tot 2 werkdagen al bezorgd. Een bestelling die op zaterdag of zondag wordt geplaatst, ontvangt u vanaf dinsdag 11.00 uur.

Directe levering  door de fabrikant 

Sommige artikelen worden rechtstreeks door de fabrikant bij u bezorgd. Deze neemt binnen 2 werkdagen na het bestellen contact met u op om een afspraak te maken voor het afleveren van deze artikelen. Kleinere producten worden zonder afspraak toegestuurd en heeft u meestal binnen 3 werkdagen in huis.

 

U ontvangt van ons altijd een orderbevestiging van de bestelde producten. De voortgang van uw bestelling kun u volgen via Mijn bestellingen (let op: u dient hiervoor wel ingelogd te zijn).

 

Als wij de bestelling verzenden ontvangt u van ons een verzendbewijs. Dit bewijs bevat (indien van toepassing) een link waarmee u de ook de zending kunt volgen.

 

Zelf afhalen

Tijdens het bestelproces heeft u de keuze om de bestelling af te halen. Dit kan in onze locatie in Budel, waar wij uw bestelling direct voor u klaarzetten. Wij hebben ook een pinautomaat, dus u kunt eerst rustig de producten bekijken (en nog eventueel wijzigen - indien nodig), en dan afrekenen. 

 

Mocht een product niet voorradig zijn, dan nemen wij contact met u op voor het plannen voor een andere afhaalafspraak, of dat u kiest voor deellevering. In het laatste geval zorgen wij dat de voorradige producten voor u klaarstaan, en dat de niet voorradige producten zo spoedig mogelijk worden nageleverd of nagezonden. 

 

Uiteraard kunt u ons ook bellen of mailen wanneer u de bestelling wilt ophalen. Stuur een email naar info@betaalbare-domotica.nl of neem telefonisch contact met ons op via: +31 (0)85 3015583. Dit kan op afspraak ook buiten onze reguliere openingstijden.

 

Thuis bezorgen

De meeste producten worden binnen 1 tot 2 werkdagen bezorgd.

 

Kan de bestelling de eerste keer niet bezorgd worden, dan doet de bezorger een kaartje in de bus waarop staat wanneer hij de bestelling opnieuw aanbiedt. Dit is normaal gesproken de eerstvolgende bezorgdag. Komt dit moment niet uit, dan kunt u met de code die op het kaartje staat aangeven wanneer bezorging u wel uitkomt.

 

U woont in het buitenland

Uiteraard is het ook mogelijk om bij ons te bestellen indien u woonachtig bent in het buitenland. Alle bestellingen worden verzekerd (voor een bedrag van maximaal 5000 euro) aan u verzonden. Wij vragen u enkel een bijdrage in de verzendkosten. Zie onderstaande tabel voor de bedragen. 

 

Directe levering door de fabrikant

Sommige producten worden rechtstreeks door de fabrikant bij u afgeleverd. Deze neemt binnen 2 werkdagen na het bestellen contact met u op om een afspraak te maken voor het afleveren van uw bestelling. 

 

In de meeste gevallen echter zal er voor de bestelling geen contact worden opgenomen. Deze producten heeft u uiterlijk binnen 3 werkdagen in huis. Kan de bestelling de eerste keer niet bezorgd worden, dan doet de bezorger een kaartje in de bus waarop staat wanneer hij de bestelling opnieuw aanbiedt.

 

Bezorgadres

Het standaard adres dat bekend is bij uw gegevens is het factuuradres. Dit adres is vaak ook het bezorgadres.

 

Wilt u uw bestelling liever op een ander adres laten bezorgen (bijvoorbeeld op uw werk of wilt u iemand een cadeau sturen), dan kunt u dit aangeven als u uw bestelling plaatst. Voorwaarde is wel dat uw bestelling vooraf wordt voldaan (zie ook onze betaalopties).

 

Verzendkosten

Verzending naar Nederland en België is altijd gratis. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de dienst PostNL voor Nederland en De Post voor België. 

 

Een indicatie van de verzendkosten vind u in onderstaand overzicht: 

 
Bezorgdienst    Verzendkosten   
  

    verzending via PostNL (enkel beschikbaar in NL)    

gratis

    verzending via De Post (enkel beschikbaar in BE)

gratis

    verzending via GLS (landen in de EU zone)

15,00

 

Voor onze zendingen > 150 euro geldt dat wij deze verzekerd verzenden (tot een maximum van 5000 euro).

 

Aanvullende informatie:
  • De bedragen in bovenstaande tabel zijn richtlijnen. Tijdens het afrekenproces zullen de definitieve verzendkosten vermeld worden;
  • Ook als u producten uit meerdere tariefgroepen bestelt, betaalt u alléén de verzendkosten van de artikelen uit de hoogste tariefgroep van uw bestelling (indien van toepassing);
  • Als wij uw bestelling in meerdere keren (moeten) leveren, bijvoorbeeld omdat niet alle producten voorradig zijn, betalen wij uiteraard de extra kosten.