Let op: wegens verhuizing naar ons nieuwe pand is tijdelijk onze telefonische helpdesk niet bereikbaar.

In verband met toegenomen drukte vragen wij u rekening te houden met langere verwerkingstijden van uw bestelling, retour en/of antwoord op uw vragen.
Onze excuses voor dit ongemak en bedankt voor uw begrip.
×
Bestellingen geplaatst voor 16:00 uur worden (indien voorradig) dezelfde dag verzonden vanuit ons eigen magazijn!Gratis verzending, 90 dagen gratis retour!Niet gheel tevreden met uw product? Binnen 90 dagen kunt u deze, zonder opgaaf van reden, kosteloos aan ons retourneren. Wij doen niet moeilijk en enkel een tevreden klant telt.
Slim, comfortabel & veilig wonen
Winkelwagen Subtotaal: €0.00

Nieuws - Coronavirus (COVID-19)

Wijziging Vervoerder naar DPD

 

Wijziging Vervoerder DPD per 16 maart 2020

 

Wegens de de aanvullende maatregelen (per 15-03-2020) ter bestrijding van het coronavirus hebben wij besloten onze procedures voor het aanleveren van pakketten bij onze vervoerders PostNL en BPost aan te passen. Dit om het directe contact van onze medewerkers hierbij te minimaliseren en ieders veiligheid te waarborgen.

 

Dit betekent dat wij vanaf maandag 16-03 enkel nog pakketten verzenden via onze vervoerder DPD. Dit geldt zowel voor onze Nederlandse als onze Belgische klanten. Het aanleveren en verwerken van onze pakketen wordt hiermee zodanig ingericht dat contactmomenten niet meer aanwezig zijn en dus ook het risico voor onze medewerkers en de medewerkers van de vervoersbedrijven wordt geminimaliseerd.

 

Deze aanpassing leidt ertoe dat we (tijdelijk) geen 24 uurs levering kunnen garanderen. Hierbij zal uw bestelling wel - mits besteld voor 16:00 uur - op dezelfde wijze worden verwerkt èn ook dezelfde dag nog worden aangeboden bij DPD.

 

Vooralsnog garandeert DPD een verwerkingstijd van 1 werkdag voor zowel Nederlandse als Belgische pakketten (externe link DPD). Voor nu is de verwachting dat 24 uurs levering haalbaar is en blijft.

Echter, gezien de zich snel ontwikkelende gebeurtenissen en beslissingen van de Nederlandse Overheid en andere belanghebbende organisaties, geven we vanaf heden aan op onze website dat uw bestelling binnen 1-3 werkdagen zal worden aangeboden.

Houdt hierbij wel rekening dat de vervoerder in geval van een handtekening in uw bijzijn zelf deze handtekening zal zetten.

 

Klanten met een bestelling geplaatst vanaf vrijdag 16:00 uur tot vandaag worden persoonlijk op de hoogte gebracht van deze aanpassing. Uiteraard krijgen zij de mogelijkheid om hun bestelling te annuleren of om te zetten.

 

Wij vragen om uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie en houden u op de hoogte van eventuele wijzigingen, zowel vanuit de overheid, belangen organisaties, als van ons beleid hierin.

 

Heeft u nog vragen omtrent deze berichtgeving, wilt u uw bestelling annuleren of anderszins?
Neem dan contact op per Email (Corona) of direct per Telefoon.
Vandaag zijn wij telefonisch geopend tot 18:00 uur en per email komende dagen van 10 - 23:00 uur.